Workshops

Workshops...

Motivation gets you started - Mindset keeps you going

Den kreative proces


Vi tilbyder workshop med målrettet fokus;


  • Virksomheden
  • Teamet
  • Individuelt


Den kreative proces - vores grundelementer for workshoppen;


1; Medarbejderinvolvering - I kender jer selv bedst og jeres egen kultur, så jeres egne behov og muligheder som skal frem


2; Personlig udvikling - vi vil gerne udfordre deltagerne, så det ikke bare bliver en klassisk facilitering


3; Der laves ALTID en opsamling med konkrete aftaler for tiltag, som kan implementeres "nu og her".


Den Gordiske Knude


Vi tilbyder en spændende workshop til erhvervslivet, der fokuserer på at løse den gordiske knude - de tilsyneladende uløselige problemer, som virksomheder står over for.


Vores workshops er specielt designet til at skabe en balance mellem møder og opgaver, så virksomheder kan arbejde mere effektivt og opnå større succes.


Workshoppen varer 3 timer og kan fint kombineres med kurset ”Effektive møder


Kultur & trivsel...Vi fokuserer på kultur og trivsel i virksomheder, i det private såvel som i den offentlige sektor. Vi ved, at problemet med kultur og trivsel ikke kun er lederens ansvar, men også berører den enkelte medarbejder, team eller afdelingen. Vi hjælper virksomheder med at skabe sunde og produktive arbejdsmiljøer.


Vores mål er at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig motiverede, engagerede og mentalt velbefindende.


Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper med at identificere og løse kulturelle og trivselsmæssige udfordringer i jeres virksomhed. Kerneopgaver...Vores mål er at hjælpe erhvervslivet med at nå deres kerneopgaver og mål. Vi tror på, at den bedste måde at opnå succes er ved at have fokus på kerneopgaverne og arbejde konstruktivt med de løsninger, vi har til rådighed.


Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper vores kunder med at opnå deres langsigtede mål og forbedre deres forretningsresultater.


Vi ved, at vejen til succes ikke altid er lige, og at der kan opstå bump og blindgyder på vejen.


Uanset om det drejer sig om forretningsudvikling, procesoptimering eller organisatorisk transformation, er vi her for at hjælpe jer med at nå dine mål og skabe vedvarende værdi.Mere information kan rekvireres ved at sende os en besked via vores kontaktformular - vi tror på, vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.


Vi kommer også gerne ud i din netværksgruppe eller i din virksomhed og holder et kort gratis inspirationsoplæg.