Arb. relateret stress

Arbejdsrelateret stress...

Viljen til at ville - giver evnen til at kunne!

Stress er ikke noget man bare lige kommer ud af...

 

At arbejde med stress kræver respekt for sin kunde/klient

Stress er en opgave som kræver man tager ansvar ogforstår sine begrænsninger...

 

I MindShaped er vi vanvittig dygtige til at forebyggestress og hjælpe den medarbejder som er på vej ned i en negativ spiral.

Vi er også ekstremt dygtige til at få en medarbejderretur fra en stresssygemelding.

Det vi til gengæld IKKE gør er, at arbejde medmedarbejdere som er sygemeldt pga de er hårdt ramt af stress i vores optik er det i den periode en psykolog, som er den bedste til at hjælpe jeres medarbejder.

 

Inden for psykologiens verden arbejdes der oftest bagudrettet for at få en medarbejder ud af sin stress ift., hvad der skete. Det kunne estimeret være med fokus ca. 80 % bagud og ca. 20 % fremad og kan virke ganske effektivt.

Som coach arbejder vi ud med henblik på at søge forståelse for en problemstilling samt udvikle værktøjer og skabe nye vaner, der fremadrettet løser medarbejderens udfordringer. Estimeret søger vi ca. 20 % bagud og arbejder ca. 80 % fremad i relation til at finde de rette løsninger og værktøjer.

I vores optik er der tre elementære grundsten til at komme ud af hamsterhjulet.

 

  • Personlig optimering: fordi følelsen af at have styr på sine ting er ekstremt vigtige for en person som har haft stress
  • Personlig udvikling fordi det at kende sig selv og sine prioriteter gør man kan sige til og fra
  • Coaching fordi dialog er vigtig og fordi det er essentielt, at få en forståelse af triggeren for det som udløste stress

 

Stressforløb er altid individuelle og med 100% fortrolighed mellem medarbejder og MindShaped. Varighed varierer og afstemmes med udgangspunkt i medarbejderens situation.

Mere information kan rekvireres ved at sende os en besked via vores kontaktformular - vi tror på, vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.


Vi kommer også gerne ud i din netværksgruppe eller i din virksomhed og holder et kort gratis inspirationsoplæg.