Stressforløb

Stressforløb...

 - Stress ikke.. med de rette værktøjer hjælper vi dig videre!

Vores stressforløb henvender sig til dig...

- som begynder at have stress symptomer samt dig som skal retur på arbejde efter en stress sygemelding.

 

Hvorfor ikke når du er sygemeldt?

Efter vores overbevisning er det her psykologen har en særlig berettigelse, da det kan være vigtigt at finde årsagen til det kom til en sygemelding.


Psykologens tilgang: 80 % af tiden bruges på at kigge bagud og 20% på fremtiden!


Coachens tilgang: vi kigger 20% bagud for at skabe forståelse og derefter 80% fremtid, for at skabe nye rammer og værktøjer, så man ikke igen rammes af stress!

 

En person er sjældent den samme igen efter et have været ramt af stress. Ofte påvirker det selvværdet og/eller selvtilliden og hvis ikke man får fundet årsagen til stress, vil der sidde en frygt for at falde tilbage.

 

Baseret på ovenstående er vores stressforløb en kombination af Personlig udvikling samt Opgavestyring/Personlig effektivitet

 

Igen er første step i et stressforløb en gratis og uforpligtende dialog

 

Hvorfor vælge eksterne konsulenter/coaches til stressforløb?


Fordi I ALDRIG kan opnå den samme tillid og tryghed som en ekstern kan. Medarbejderen vil altid, ved en intern behandler, have frygt/tanker omkring fortrolighed og potentiel indflydelse på karrieren. Dette er en af de største årsager til mange skifter job efter et stressforløb – for os er det vigtigt, at vi hjælper en medarbejder retur til jobbet, da et jobskifte sjældent løser tingene, men blot risikerer den flytter med.

 

Lidt om indhold udover de to nævnte:


Vi finder din trigger og arbejder med den. Det vil sige den ting som blev hovedet på sømme eller som du føler kan blive det, t og som ofte vil være den som fastholder en følelse af frygt hvis ikke man får den bearbejdet.


Coping mekanismer: de mekanismer som kan hjælpe dig til at forebygge stress. Disse er meget individuelle fra person til person. Eksempelvis virker løb ikke optimalt hvis ikke du er glad for løb

Indsigt i dine roller i livet, tilhørende opgaver og prioritering af disse.

Læring I hvordan du skaber plads til drømme og nye mål ved brug af din oversigt over roller og opgaver.


Mere information kan rekvireres ved at sende os en besked via vores kontaktformular - vi tror på, vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.


Vi kommer også gerne ud i din netværksgruppe eller i din virksomhed og holder et kort gratis inspirationsoplæg.