Om os

Om os ...

Motivation got us started - Mindset keeps us going

Om os ...


2 profiler, som er bedst kan beskrives som dag & nat - 2 profiler, som formår at både udnytte og respektere hinandens styrker og forskelligheder. 2 profiler, som sammen drives af at udvikle et stærkt koncept, som giver vores kunder de bedste medarbedere med god WorkLifeBalance.


Et venskab, som går mange år tilbage...

Kendetegnende for os begge er, at motivation fik os startet, men det er vores mindset, som får os i mål.

Vores passion omkring mindset og hvilken forskel det gør, har drevet os til at skabe MindShaped og oversætte vores erfaringer til professionel brug i virksomheder.IKIGAI; Japansk udtryk for det, som får dig til at stå op om morgenen...


MindShaped firmamodellen er baseret på Ikigai modellen - fordi vores arbejde er grunden til vi står op om morgenen. Vores passion er, at arbejde med individet og via mindset og personlige værktøjer skabe god trivsel i virksomheder.

Vi tror på, at medarbejdere med at stærkt og udviklende mindset, løfter og støtter hinanden i en travl hverdag. 

Når vi løfter og støtter hinanden skaber vi en positiv spiral, som sammen gør os stærkere og dermed skaber god trivsel og excellente resultater. 

Vi tager vores egen medicin!


MindShaped Værdier:


Respekt: Vi respekterer hinandens og vores kunders tid. Vi kommer til tiden og giver besked hvis vi ikke gør. Vi bruger kun tid på møder med værdi.


Anderkendelse: Vi anerkender og værdsætter forskelligheder og kompetencer ved den enkelte. Ingen kan alt - mange kan meget - sammen kan vi alt... Dette gør sig gældende internt i MindShaped og i samarbejdet med vores kunder.


Purpose: Der er klart og tydeligt formål med de opgaver vi påtager os såvel internt som eksternt. Vi gaber ikke over mere end vi kan løfte opgaven excellent for vores kunder. Start småt - skalér stort... 


Kommunikation: Vi er åbne, ærlige og tydelige i vores kommunikation - vi pakker ikke tingene ind, men taler ud fra kontekst og indsigt i de mennesker, vi kommunikerer til eller med.  


Humor: Vi skal have det godt og sjovt når vi er på arbejde. Humor er et vigtigt element, og der skal være plads til drillerier og selvironi.


MindShaped formål/purpose:


Vi arbejder med medarbejderens mindset, så den enkelte arbejder med den bedste udgave af sig selv. Vi tror på mindset frem for motivation - motivation får os startet - mindset får os i mål.

Vi skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner i arbejdet med at skabe god trivsel i såvel private som offentlige virksomheder og uagtet af medarbejderniveau.