Møder

Møder...

Styr dine møder - før, under og efter

Mødekulturen i virksomheder...


Møder begynder at skabe en negativ spiral i mange virksomheder. Mange føler ikke de har tid til deres opgaver fordi de render til møder 24/7

Samtidig beklager mange sig over at møderne er ineffektive, de forstår ikke hvad formaålet var med deres deltagelse, der er ingen agenda/dagsorden så folk er uforberedte, der kommer ikke referat bagefter og hvis man er heldig der gør, så er det uklart hvem som skal gøre hvad hvornår

Conona skabte en nye mødekultur - online..! Hvilket på bagsiden af pademien nu har skabt en kulur med både fysiske- og online møder. Det betyder endnu flere møder og mindre tid til opgaver.

Med mindre tid betyder det vi ikke får lavet en dagsorden/agenda, uden en plan bliver det ofte et mødekaos og der bliver ikke fulgt op på opgaverne.


Med vores kursus Effektive møder træner vi jer i alle 3 steps, Før, Under og Efter. Så I bruger mindst mulig tid med størst muligt udbytte. 


Møder genererer oftest flere opgaver – opgaver skaber fremdrift! Tag et kig på vores workshop - Den Gordiske knude..


Mere information kan rekvireres ved at sende os en besked via vores kontaktformular - vi tror på, vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.


Vi kommer også gerne ud i din netværksgruppe eller i din virksomhed og holder et kort gratis inspirationsoplæg.